M Restaurant - Arrangementen

Een arrangement is een totaal pakket waarin M Restaurant een beleving combineert met een lunch, diner of borrel. Het doel hiervan is om u te laten genieten van een totale beleving waarbij u na boeken nergens meer over na hoeft te denken, alleen maar te beleven. Denk hierbij ook aan jubileum feesten, bruiloften of andere gelegenheden met groepen. Wij hebben veel ervaring met grote groepen en weten dat het belangrijk is dat u vooraf weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Het is belangrijk dat er voor al uw gasten iets passend is en dat het tempo van gangen aan uw gezelschap aangepast wordt. Misschien wel het belangrijkste is dat u allemaal tegelijk te eten krijgt en hier samen van kan genieten. Omdat elk gezelschap andere wensen en behoeftes heeft hebben wij geen standaard arrangementen die we aanbieden. Elk arrangement wordt in samenspraak ontwikkeld en op uw wensen afgestem. Mede door onze achtergrond in het organiseren van evenementen zijn wij de beste partner voor het verzorgen van uw avond, Heeft u vragen over een van de arrangementen neem dan contact met ons op voor een passende offerte.

Bent u opzoek naar een unieke locatie voor u zakelijke bijeenkomsten dan is ons restaurant misschien een passende locatie. Wij hebben hiervoor niet een standaard arrangement omdat geen enkele zakelijke groep hetzelfde is. Met u wensen passen wij ons aanbod aan en denken graag met u mee over de invulling van de avond, of de avond nou formeel of juist informeel moet zijn.

Vergaderen en presentaties

Bij M Restaurant heeft u de mogelijkheid om te vergaderen, er is gratis WIFI, een flip over en de mogelijkheid om een beamer en scherm op te stellen. Dit kan allemaal onder het genot van een lunch, diner of borrel die aangepast wordt naar de wensen van uw gezelschap.

Catering

M Restaurant kan uw catering op lacatie verzorgen. Voor ons is niks te gek. Van een klein privé diner in uw eigen woonkamer tot een volledig verzorgds diner op een locatie. Wij verzorgen alles en dit tegen een betaalbare en realistische prijs. Neem voor meer informatie Contact met ons op.

Activiteiten door het hele jaar heen

Zo gedurende het hele kalenderjaar organiseren wij of in samenwerking met andere partijen verschillende speciale avonden. Voor deze speciale avonden verzorgen wij arrangementen die u van te voren kunt boeken.

Vader/moeder dag

Verras uw vader of moeder op deze speciale dag met een rondvaart door de grachten van Den Haag met gids. Na de vaart stapt u uit bij M Restaurant waar u samen geniet van een volledig verzorgde lunch of diner.

Jazz vaart

Elke laatste zaterdag van de maand kunt u bij M Restaurant terecht voor een bourgondisch diner met een goed glas wijn en de funky Jazz klanken van onze huis band Tracin Tracy. Combineer deze belevenis met een Jazz vaart door de grachten van Den Haag met de Ooievaart die u na de vaart voor de deur van Restaurant M afzet. U boekt uw tickets hier.

Kids @ M

Dat kinderen steeds meer geïnteresseerd zijn in koken is te zien aan alle TV programma die tegenwoordig uitgezonden worden zoals Masterchef Kids. Bij M Restaurant kunt u terecht voor een dag vullend programma waarbij de kids op educatieve en speelse manier kennis maken met het vak horeca. Na de verdeling van keuken en bediening krijgen de kids een workshop van onze vak mensen waarbij ze klaar gestoomd worden om in de avonds u als ouders te ontvangen in hun restaurant. De kids bedienen en bereiden alle gerechten onder begeleiding. Een unieke ervaring voor zowel de kids als ons!

Amuse arrangement

Bent u benieuwd naar alle smaken die M Restaurant te bieden heeft dan is het amuse arrangement iets voor u. Proef vijf verschillende luxe amuses met eventueel bijpassende wijnen. Na dit arrangement gaat u voldaan de deur uit en heeft u een goed beeld van onze passie en smaken.

Kerst @ M

Lekker uit eten met kerst in een huiselijke sfeer? Met de familie of juist intiem met je partner? Kerst @ M wordt ongedwongen genieten. De ingrediënten? Een bijzondere samenstelling van gerechten, bijpassende wijnen, rustig en lang tafelen, een fraai verlichte gracht en sprookjesachtige omgeving.

Onze tafels staan ruim opgesteld voor een prettige en rustige ambiance. Ook met Kerst hanteren wij geen dubbele boeking, zodat u kunt komen en gaan wanneer het u uitkomt.

Wij verzorgen op 25 december een vast 3-, 4- of 5-gangen kerstdiner vanaf €35,50. Ook hebben we een speciaal kerst-arrangement: 5-gangen met bijpassende wijnen (1 glas per gang) en koffie voor €77,50 euro per persoon.