M Restaurant - Wijn spijs cursus

Wijn spijs cursus Restaurant M Den Haag
Wijn spijs cursus Restaurant M Den Haag
Wijn spijs cursus Restaurant M Den Haag

Een mooi gerecht is al om van te genieten maar als wijnliefhebber is een bijpassende wijn het ultieme. In ons restaurant bieden wij onze gasten een wijnarrangement waarbij de wijnen en de gerechten op elkaar afgestemd worden. Het doel is dat de wijn met het gerecht gaat werken, de wijn en het eten gaan anders smaken. Ze brengen elkaar naar een hoger niveau. Als dat gebeurd spreken we over een goede wijn en spijs combinatie. Wij zijn hier dagelijks mee bezig, experimenteren en doen ervaring op. De basiskennis die wij hiervoor gebruiken hebben we opgedaan tijdens de Wijn en Spijs cursus van De Wijnstudio (doorklik link) en dat betekend dat ook u dit kan doen.

In samenwerking met De Wijnstudio organiseert M Restaurant drie keer per jaar de cursus Wijn en Spijs. Op drie zondagen krijgt u onder bezielende leiding van Jeroen Bronckhorst uitleg over het combineren van wijn met spijs. Doormiddel van theorie en het proeven van 10 verschillende hapjes met 10 bijpassende wijnen per cursus dag krijgt u de informatie en ervaring die u later zelf kan gebruiken om uw vrienden en familie te verwennen met mooie combinaties. De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen waarmee u een erkent gastronomie diploma ontvangt.

Eerstvolgende cursus start op 8 maart 2015.

Kijk voor meer informatie op Wijnstudio.nl

Wijn spijs cursus Restaurant M Den Haag
Wijn spijs cursus Restaurant M Den Haag
Wijn spijs cursus Restaurant M Den Haag