M Restaurant - Over

Welkom op de site van M Restaurant . Uit eten gaan is een belevenis die wij als restaurant graag willen delen met onze gasten. Passie voor eten, drinken en gastvrijheid staan hierbij centraal. Onze Franse keuken met Mediterraanse invloeden onder leiding van Chef Kok en eigenaar Bart van Doorn staat garant voor kwaliteit en versheid. De kleine menukaart die om de twee maanden met de seizoenen aangepast wordt bestaat uit verse vlees, vis en vegetarische gerechten. Soms klassiek maar ook eigentijds met een twist.

Met een jong en enthousiast team ontvangen wij u graag in ons open en ruim opgezette restaurant en denken wij graag met u mee over de invulling van de avond. Of u nu lekker samen uit eten gaat, met een vriendengroep of met uw zakelijke relaties wij zien het als onze taak de avond in te vullen naar uw wensen en verwachtingen.

M Restaurant staat inmiddels bekend om het 3, 4, of 5 gangen verassingsmenu met het daarbij passende wijnarrangement. Laat u verrassen door verschillende smaken die u misschien zelf niet had gekozen. Uiteraard houden wij rekening met eventuele allergieën of ingrediënten die u niet lekker vindt, het is voor ons net zo belangrijk dat u met een voldaan gevoel naar huis gaat. U komt bij M Restaurant voor een Bourgondisch diner met een goed glas wijn!

Ons team in M Restaurant bestaat uit jonge volwassenen met een grote passie voor gastvrijheid, lekker eten en drinken maar bovenal willen wij u een zo complete beleving geven in het Restaurant. Chefkok en eigenaar Bart van Doorn heeft jarenlange ervaring in de horeca in Den Haag en is op zijn 24ste levensjaar begonnen met de exploitatie van M restaurant. In de loop van de jaren hebben we in M een team opgebouwd van gelijkgestemden die allen voor hetzelfde doel gaan: Onze avond is pas compleet als u genoten heeft van het lekkere eten, de bijpassende wijnen en de huiskamersfeer in M.

Wij hopen u snel een keer te mogen verwennen in M!

Tot M

Met de auto

Vanaf A12 Neem afslag 2 – centrum; sla aan het einde van de afslag linksaf. Rijd achter het Centraal Station langs; rechtdoor op de Amsterdamse Veerkade en vervolg op de Stille Veerkade. Sla linksaf de Stationsweg op. U kruist de Singelgracht. Het Groenewegje ligt aan overzijde van de gracht. U kunt langs de gracht of in de straten achter het restaurant parkeren.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Hollands Spoor (5 min.) Volg de Stationsweg richting centrum. Vóór de eerste gracht linksaf slaan het Groenewegje op.

Vanaf Centraal Station

Neem Bus 18; Uitstappen bij bushalte Bierkade (West) U staat op de kruising van de Stationsweg en het Groenewegje.

Heeft u vragen of bepaalde wensen? Neem gerust contact met ons.